CAFETARIA HAO WEI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Hao Wei. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 13:20 Kleine porties, je besteld een menu voor 2 personen dat bij lange na niet voldoet voor 2 personen. Voor het bedrag dat ze ervoor vragen mag je zeker wel meer verwachten.
19 nov 2022 om 21:32 Food was not tasty, not fresh and I don't know what it was but it definitely was not what I ordered. Ordered rice but he didn't have any (??!) So had noodles but they were burned, hard and not fresh.
6 nov 2022 om 20:04 Jammer dat de kwaliteit met de overname ook verdwenen is. Was een vaste klant, één keer maar helaas niet weer. Slappe friet en zelfs zelfs de snacks zijn niet om op te eten! Bezorging was vriendelijk en op tijd.
31 okt 2022 om 7:39 Broodjes taar taar zagen er niet uit en er zat geen kraak of smaak aan
26 okt 2022 om 21:58 tevreden
7 okt 2022 om 1:28 Eten was prima en was lekker veel
20 sep 2022 om 20:43 Wel ok. Helaas geen mini kaassoufles maar hele vieze slappe loempia's. Beetje jammer. En een berenklauw met pinda wordt ook eigenlijk altijd slecht verpakt. Er zit altijd overal pindasaus behalve in het plastic bakje zelf helaas.
17 sep 2022 om 15:12 Goede snackbar. Aanrader
14 sep 2022 om 18:16 Friet is ECHT niet gaar !!!! De 2e x , had andere recensies gelezen maar nu ervaar ik ze ook , helaas , vlees was wel goed . Goed nadenken voor een volgende keer . Sorry
12 sep 2022 om 19:13 Patat was superslap en half rauw. Het eten was lauw
11 sep 2022 om 20:46 Slecht, zout en de saus van de boontjes was gewoon warm water. Zonde van het geld.
11 sep 2022 om 13:58 Eten en bezorging is klasse alles goed verpakt.